Elias’ første dag i vuggestuen

En af mine sidste opgaver inden min barsel snart er overstået (snøft), er at få Elias kørt ind i vuggestue. Idag har derfor været Elias’ første dag på vuggestuen Larverne og det er gået rigtigt godt. Vi var der et par timer, sammen med den anden dreng, Sebastian der også lige er startet. Vuggestuen er helt nystartet, så alt er nyt og lækkert. Den ligger i Daginstitutionen Bogen hvor Jonas går i børnehave, så også det er jo helt perfekt. Til at tage godt imod os var Lonnie og Maria, som Elias helt sikkert nok skal blive glad for.

Elias startede med med at kravle rundt over hele vuggestuen, rejse sig op af alting og lege med alt han kunne få fat på. Og når han kunne se sit snit til det, også at prøve at stikke ud i gangen ind til de to børnehave-stuer. Det var rigtigt rart at se at han med det samme følte sig hjemme og ikke var bange for hverken de nye omgivelser, eller de nye voksne som skal passe ham.

Vi gik hjem igen efter ca. to timer og glæder os til i morgen, hvor vi bl.a. skal prøve at have lidt formiddagsmad og frokost OG undvære far mens jeg går en lille tur – GYS!

Se flere billeder her.

Ét svar til “Elias’ første dag i vuggestuen”

  1. Trine21. februar 2007 kl. 16:23

    Det virker som om, at den lille larv Elias kommer nok til at have det godt i vuggestuen

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.