Carsten Bang-show: Har Satan en fætter?

I torsdags var jeg (sammen med Nikolaj, selvfølgelig) inde og se Carsten Bangs nye show “Har Satan en fætter?”. Han er i mine øjne kongen af klassisk stand-up og han skuffede bestemt ikke. Det var i Falconer Scenen på Frederiksberg og det sidste show jeg så dér var Anders Matthesens “Anden paa coke?”, så den sammenligning lå jo nært for. Det vil dog ikke være helt fair, da Carsten Bang leverer klassisk stand-up og Anders Matthesens show nærmere bevæger sig over i teater-genren.

Showet var opdelt i to sæt. 1. sæt var ok, bestemt sjovt, men ikke over det niveau man når på scenen i Comedy Zoo-caféen. Hvilket jo bestemt også er godt. Så skruede han til gengæld op for tempoet i 2. sæt. Der blev lavet masser af referencer til de emner han havde været inde på i 1. sæt (de såkaldte callbacks) og stilen der er Carsten Bangs helt egen blev rigtig tydelig. Så er man godt underholdt!

Ét svar til “Carsten Bang-show: Har Satan en fætter?”

  1. Nikolaj Lind Christensen12. december 2006 kl. 17:41

    Han får 5 med pil opad hos mig. Manden har godt nok funny bones. Måske en anelse for meget trafiksnak, men funny as hell!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.