Jonas første biograftur

Mandag aften var Jonas i biografen for første gang i sit liv. Dvs. han har været med til noget babybio, men det tæller ikke rigtigt. Han ville meget gerne se “Biler”, den nye Pixar-film. Så lettere inspireret af Trine og Anders tog jeg Jonas med i BioCity i City 2 for at se “Biler”.

I det store hele var det en succes, men til tider var det lidt overvældende for Jonas, med alle de indtryk og den høje lyd. Så en overgang begyndte han at græde lidt og måtte over til mig og sidde. Det gik dog over igen og han fulgte ivrigt med i Lynet McQueen, Sally, Bumle og alle de andre bilers færden. Og han blev ikke mere afskrækket end at han flere gange siden har spurgt om vi ikke snart skal i biografen igen. Så mon ikke vi skal det.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.