3D fortovstegning i København

I sidste uge var den verdenskendte engelske fortovstegner Julian Beever i Danmark og brugte tre dage på at lave en tegning på Axeltorv i København. For dem der ikke kender til ham, så laver han kridttegninger på fortovet, som set fra en bestemt vinkel fremstår tredimensionelt. Jeg har set mange af hans billeder på nettet, men det er så vidt jeg ved, første gang han er i Danmark. Så det ville jeg ikke gå glip af, og lørdag tog Jonas og jeg ind til Axeltorv for at se hans værk og mødes med Nikolaj. Det var ikke hans bedste tegning, efter min mening, men det var bestemt turen værd. Det var skægt at se en af hans tegninger i virkeligheden, det er som om 3D-effekten bliver mere livagtig på billeder, hvilket måske ikke er så mærkeligt endda. Jeg knipsede et par billeder som jeg har lagt på min Flickr-side.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.