Slut med ferie. Næsten.

Det var tilbage på arbejde for mit vedkommende i dag. Ikke så hårdt som forventet, men der er også stadig ret sommerferiestille på mit arbejde. Vi har haft nogle gode ferieuger med en masse slappen af. I sidste uge var vi f.eks. i sommerhus ved Aalborg med Henrik og Trine + Anders og Anna, Jens og Metteline + Ruben. Det blev til nogen skønne dage med godt vejr og masse af hygge. Ungerne legede også rigtigt godt med hinanden, det var dejligt at se. Jeg smider snart nogen flere billeder online, men her er lige et af min modige Marianne der vovede sig ud på Limfjorden i min kajak…

Ã…h ja, og grunden til at det kun næsten er slut med ferien er at om et par uger skal vi til Bornholm med mine forældre og min søster – det glæder vi os til.

Ét svar til “Slut med ferie. Næsten.”

  1. Morten Brunbjerg Bech5. august 2006 kl. 14:38

    Bornholm kan I i hvert fald godt glæde jer til. Der superlækkert. 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.