Rullehockey-sæsonen er i gang!

Det vil sige, det har den nu været en måned eller to, men det er først her i weekenden at jeg kunne være med. Jeg er for et par år siden kommet i kontakt med nogle lokale gutter, der i sommermånederne spiller om søndagen på parkeringspladsen ved IKEA, som heldigvis ligger meget tæt på os.

I går skulle jeg så endelig ikke noget en søndag kl. 12, så jeg spændte mine CCM’ere på og drog afsted i sommervarmen. Tre stive timer på hjul blev det til, og resultatet udeblev da heller ikke: totalt ømme lårmuskler, et par vabler af varierende størrelse og smukke “hockey-arme”, dvs. de er solbrændte på det stykke der er mellem handsken og albuebeskytteren. Men det var fedt og jeg håber at kunne komme afsted mindst et par gange mere i år.

3 svar til “Rullehockey-sæsonen er i gang!”

 1. Jens11. juli 2006 kl. 10:17

  Barskt, at der stadig er en archiver som spiller hockey. Kan du ikke smide en actionbillede af dig på archiversiden, bare for at minde os om hvor vi kommer fra? 😉
  mvh. Jens

 2. Lars K11. juli 2006 kl. 17:24

  Jeg skal prøve, jeg har dog ikke lige nogen fotos af mig i action. Skal prøve at lokke Marianne forbi med et kamera næste gang. Jeg kan tage et billede af en vabel 🙂

 3. Kenneth1. august 2006 kl. 12:00

  Holder snart op med at læse din side. Bliver sku alt for misundelig….

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.