Min fødselsdag

Så var det jo lige min fødselsdag i går. Der skulle ikke holdes noget særligt, ingen gæster eller halløj, det var jo hverdag og bare 32 år. Lidt (dejlige) gaver om morgenen og så ellers på arbejde. Jeg lovede dog at komme lidt tidligere hjem så vi kunne fejre mig lidt der. Og hvem sidder så og gør klar til at slubre kaffe i min udestue da jeg kommer hjem, efter en hård og udmattende arbejdsdag? Min mor og far!
De havde taget turen helt fra Silkeborg for at komme over og fejre mig, hvilket jeg naturligvis blev rigtigt glad for. Så vi endte med at gå på kinesisk restaurant, så hjem igen og få kaffe, hvorefter de så kørte retur til Silkeborg ved 22-tiden.

Jonas var naturligvis også meget glad for at se sin farmor og farfar sådan helt uanmeldt, og nød deres opmærksomhed hele aftenen. Og Elias fik vist at han har lært at smile. Meget endda.

Så det var en rigtig hyggelig eftermiddag og aften, og et par dejlige gaver faldt der sørme også af.

Se flere billeder her.

2 svar til “Min fødselsdag”

  1. Kathrine9. juni 2006 kl. 15:18

    Tillykke med fødselsdagen! 32 er jo en ret perfekt alder – ikke for ung og kikset ej heller for gammel og uhandy, bare såen helt perfekt! 😉 Og ja du har jo alt 2 søde drenge, en flink kone og gode forældre – du mangler vist bare en iPod Video, så vidt jeg kan vurdere…

  2. Morten Brunbjerg Bech13. juni 2006 kl. 14:43

    Ja, jeg glemte da helt at sige tillykke! Det må du virkelig undskylde, gamle dreng, det vil jeg da se at få gjort. Hjerteligt tillykke!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.