Mange flere besøg

Farmor på besøg De efterfølgende dage kom der mange flere dejlige besøg. Om lørdagen d. 8. april kom der besøg fra Silkeborg: Her til venstre er det farmor Ingrid der holder Elias…

Farfar på besøg Og farfar Svend, her til højre, skulle naturligvis også prøve at holde Elias. Farmor og farfar havde taget turen over i bil…

Charlotte på besøg…sammen med faster Charlotte der ses her til venstre med Elias. De havde smurt et par sandwiches og vi hyggede os i et par timer i opholdsstuen. De havde fine gaver med til både Elias og Jonas.

Mormor og morfar på besøgSamme dag havde mormor Annemarie og morfar Jørgen fra Randers også taget turen over, de ses her til højre med Elias. De havde også medbragt fine gaver til Elias og Jonas, og kage til kaffen som vi kunne nyde efter sandwich.

Fam. Tind på besøgOm søndagen var der igen fint besøg, denne gang både fra Randers og mere lokalt fra København. Først kom Mariannes bror Bo, hans kone Lene og deres to børn Kristian og Kamilla på besøg. Hele familien + Elias ses samlet her til venstre. Igen, fine gaver til både Elias og Jonas.

Helle og Bjørn på besøgSenere samme dag kom der igen dobbeltbesøg, idet Mariannes kusine Helle og hendes kæreste Bjørn kom forbi, på samme tid som flere medlemmed af den lokalkomité fra Diabetsforeningen som Marianne er med i. Helle og Bjørn havde også gaver med, bl.a. en sej Mærsk-lastbil til Jonas. De ses her til højre, sammen med Elias og Marianne.
Lokalkomiteen på besøgMedlemmerne fra Lokalkomitéen havde også fine gaver med, specielt skal nævnes en sej fjernstyret politibil til Jonas, som han insisterede på at få med i seng den aften. Her til venstre ses Bjarne, Joan, Simon og Max.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.