Elias’ første dag

Nikolaj på besøg Det meste af Elias’ første dag tilbragte han på neonatal afdelingen, med skiftevis puslen om af mor, far og de søde sygeplejersker som hjalp med både mad og bleskift. Ved 18-tiden blev han så udskrevet fra neonatal og vi fik lov at tage ham med op på den stue hvor Marianne lå. Det passede med at Nikolaj kom på besøg der, hvilket var dejligt. Nikolaj havde flotte blomster med, og vi hyggede i opholdsstuen. Jonas fik også hilst på sin nye lillebror for første gang, hvilket gik rigtigt godt. Senere kom Karin på besøg, med fine gaver fra hende, Tom og Amalie. Ved 20-tiden tog Jonas og jeg hjem, da Jonas var ved at være træt. Marianne blev flyttet over på en anden stue, der heldigvis kun var 2-sengs, istedet for den 4-sengs hun lå på sidste nat.

Ét svar til “Elias’ første dag”

  1. Nikolaj11. april 2006 kl. 12:55

    Det var en fornøjelse at møde den lille champ! Cool, lille fyr…

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.